Personvern

Vår personvererklæring

 

Behandlingsansvarlig og kontaktinformasjon

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan Dogtivity AS («vi», «oss», «vår» eller «vårt») samler inn og bruker (behandler) personopplysninger i virksomheten vår. Dogtivity AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for behandlingen.

Vår kontaktinformasjon er:
Dogtivity AS
Org.nr.: 928690482
E-postadresse:  post@dogtivity.no

Når du kjøper kurs eller booker en avtale hos Dogtivity AS godtar du samtidig at vi lagrer kontaktinformasjonen din.

Dine rettigheter

Hvis du vil benytte deg av en av dine rettigheter, kan du sende oss en e-post på post@dogtivity.no. Du har krav på svar så raskt som mulig, og senest innen 30 dager. Les mer om alle rettighetene dine på Datatilsynets sider.

  • Innsyn i og retting av egne opplysninger: Du kan be om en kopi av alle opplysninger vi behandler om deg, og be oss om å rette opplysninger som ikke er riktige. 
  • Sletting eller begrensning av behandling av personopplysninger: I noen situasjoner kan du be oss om å slette og/eller begrense behandlingen av opplysninger om deg selv. 
  • Protestere mot en behandling av personopplysninger: Dersom vi behandler opplysninger om deg med grunnlag i våre oppgaver eller på bakgrunn av en interesseavveining, har du rett til å protestere på vår behandling av opplysninger om deg. 
  • Dataportabilitet: Dersom vi behandler opplysninger om deg med grunnlag i samtykke eller en kontrakt, kan du be oss om å overføre opplysninger om deg til deg eller til annen behandlingsansvarlig. 

Du kan klage til Datatilsynet på vår behandling av personopplysninger. Vi håper at du vil si ifra direkte til oss først, så vi kan prøve å løse saken for deg på en god måte.

Hvem vi behandler personopplysninger om

Vi behandler personopplysninger om:

  • Kunder
  • Potensielle kunder
  • Besøkende på nettsiden
  • Studenter i digitale kurs og medlemsportaler
  • Kunder som kjøper produkter i nettbutikk
  • Studenter i fysiske kurs og privattimer

Hvordan vi samler inn personopplysninger

Det er frivillig å oppgi personopplysninger til oss. For at vi skal kunne levere produkter eller tjenester trenger vi imidlertid en rekke opplysninger fra deg, for å kunne gjennomføre handelen. Vi verken leier, kjøper eller selger personopplysninger fra/til andre. Vi bruker ikke automatiserte avgjørelser eller profilering i behandlingen av personopplysningene dine.

Vi behandler personopplysninger når noen:

  • inngår en avtale med oss om kjøp av produkter/tjenester
  • sender oss e-post, SMS, sosiale medier eller annen korrespondanse
  • melder seg på nyhetsbrev
  • bestiller gratis ressurser fra oss
  • melder seg på digitale arrangementer (kurs, foredrag, workshops m.m.) i vår regi, gratis og betalte
  • bruker nettsiden vår (jfr. avsnittet om informasjonskapsler)
  • legger igjen en kommentar på nettsiden vår
  • sender inn en henvendelse via kommunikasjonsverktøy eller kontaktskjema på nettsiden vår
  • svarer på en spørreundersøkelse

Dogtivity AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart. Utenforstående kan kun få innsyn i denne informasjonen dersom de skal gjennomføre bestemte tjenester for oss. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å beskytte informasjonssikkerheten. Vi vil også alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå. Dogtivity AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som beskrevet ovenfor.
Vi bruker cookies, som de fleste andre nettsteder, for å bedre brukeropplevelsen av nettsidene våre.
En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss.
Dersom du ønsker å unngå cookies, kan du deaktivere bruken av disse i din nettleser. Merk at ved å gjøre dette vil flere av funksjonene på sidene ikke fungere.

Kategorier av personopplysninger, formål og behandlingsgrunnlag

Vi behandler personopplysninger etter følgende behandlingsgrunnlag i personvernforordningen artikkel 6 nr. 1:

  1. a) «samtykke»: når du selv har gitt oss ditt samtykke
  2. b) «avtale»: for å kunne oppfylle en avtale som du er part i, eller for å kunne gjennomføre tiltak på din forespørsel, før vi inngår en avtale
  3. c) «rettslig forpliktelse»: for at vi skal kunne oppfylle en rettslig forpliktelse
  4. f) «berettiget interesse»: for å kunne ivareta en berettiget interesse, som vi mener veier tyngre enn hensynet til den enkeltes personvern

Vi behandler personopplysninger knyttet til:

 
Samtidig godtar du også at vi kan ta bilder/video av deg og hunden din og publisere på vår nettside og/eller sosiale medier. Si spesifikt i fra til oss dersom du ikke ønsker dette, og vi vil selvsagt ta hensyn!

Henvendelser fra deg

Vi går gjennom, arkiverer og sletter henvendelser etter behov, men ikke sjeldnere enn annethvert år. For å ivareta en eventuell historikk og logikk i kommentarfeltet, slettes ikke kommentarer systematisk. Henvendelser vi er pliktig til å oppbevare, som dokumentasjon i forbindelse med en reklamasjon-/klagesak, lagres til fristen for å reklamere/klage er utløpt (to eller fem år). Regnskapsmateriale oppbevares inntil fem år, etter reglene i bokføringsloven.

 

 

DISSE TJENESTENE BRUKER VI PÅ VÅRE SIDER

Analyse

Shopify International Limited

Google Analytics

Kajabi Inc

Facebook Pixel

Markedsføring

Mailchimp

Dette er vårt nyhetsbrevprogram. Vi bruker det for å sende og analysere våre nyhetsbrev, så vi hele tiden sørger for at innholdet er relevant og verdsatt blant våre epostkunder.

Kajabi

Dette er vårt kursportal program, samt også et nyhetsbrev program. 
Vi bruker det for å sende og analysere våre kurs og nyhetsbrev så vi hele tiden sørger for relevant innhold blant kundene våre
 

Betalingsformidling

Klarna

Faktura og avbetaling leveres av Klarna (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden). Klarna bruker cookies for å sørge for at du får en skreddersydd handleopplevelse.

Vipps - betal raskt og enkelt direkte i vår nettbutikk.

Stripe - betal raskt og enkelt i vår kursportal. Også abonnementsløsning.